Pravilnik o zasebnosti

1. Izjava o varstvu osebnih podatkov

V podjetju MOJFLET d.o.o., Milčinskega ulica 53, 1000 Ljubljana, davčna številka: 84121475, matična številka: 8702675000(v nadaljevanju: upravitelj) spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo k varovanju osebnih podatkov, ki jih prejmemo od vas. Temu vidiku pri izvajanju naših spletnih dejavnosti posvečamo veliko pozornost. Naša politika o varstvu podatkov je zato skladna tako z veljavnimi določbami na področju varstva osebnih podatkov kot tudi z drugimi zakonskimi določili. Da bi vaše podatke kar najbolj učinkovito zaščitili pred naključnimi ali namernimi manipulacijami, izgubo podatkov in njihovim uničenjem oziroma dostop do njih onemogočili nepooblaščenim tretjim osebam uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki jih nadgrajujemo skladno s tehnološkim razvojem in zakonskimi spremembami. V nadaljevanju vas bomo seznanili, katere vaše osebne podatke zbiramo in čemu jih uporabljamo, kako varujemo vaše podatke in kako lahko sami spremenite svoje podatke.

2. Katere vaše podatke zbiramo?

Našo spletno mesto lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le ob izpolnitvi naslednjih obrazcev.

Pošljite povpraševanje.

Osebni podatki, ki jih o vas pridobimo so:

  • Ime in priimek
  • Podjetje ali organizacija
  • Tel. št. / GSM
  • E-naslov

Osebne podatke, prejete z izpolnitvijo obrazca “Pišite nam” zbiramo, uporabljamo in obdelujemo z namenom vodenja evidence o številu povpraševanj ter komunikacijo po elektronski pošti ali telefonu.

3. Kako varujemo vaše podatke?

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku v internem CRM sistemu upravitelja shranjujejo trajno, zaradi sledljivosti in zagotavljanja kakovosti storitev. V podjetju MOJFLET d.o.o. lahko osebne podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabimo za namene osnovnih analiz zadovoljstva z našimi storitvami. V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne bomo predali nepooblaščenim osebam. Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost računalnika in na njem delujočega sistema s katerim opravlja naročila.

4. Pravica dostopanja do informacij

Pravico imate, da na lastno zahtevo in brezplačno prejmete informacije o tem, katere vaše osebne podatke smo shranili. Nadalje imate pravico zahtevati popravke, izbris ali prepoved uporabe nepravilnih podatkov. V določenih okoliščinah utegne biti izbris podatkov v nasprotju z zakonskimi predpisi, še posebej, če so podatki namenjeni za računovodske in knjigovodske namene. Kadarkoli lahko zahtevate:

  • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@mojflet.si.
  • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@mojflet.si.
  • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@mojflet.si.

5. Uporaba piškotkov

O politiki piškotkov si lahko preberete več na tej povezavi – pravilnik o piškotkih.

6. Retargeting

Za delovanje naše spletne ponudbe ter priporočil izdelkov uporabljamo tehnologijo podjetja Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“) za izdelavo psevdonimiziranih uporabniških profilov o obnašanju spletnih uporabnikov za trženjske namene. V ta namen lahko uporabljamo piškotke, ki omogočajo prepoznavanje spletnega brskalnika ob vnovičnem obisku. Shranjeno obnašanje pri brskanju se analizira na osnovi algoritma, tako da lahko prikažemo po interesih ciljno priporočene izdelke v obliki reklamnih pasic oz. oglasov na spletnih straneh tretjih oseb. Psevdonimizirani uporabniški profili se brez posebnega izrecnega soglasja zadevne osebe ne povezujejo z osebnimi podatki o nosilcu psevdonima. Ustvarjanje psevdonimiziranega uporabniškega profila za reklame/oglase glede na interese lahko kadar koli prekličete na spletni strani https://support.google.com/ads/answer/2662856?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en. Druge informacije glede oglaševanja po interesih dobite na http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

To spletno mesto uporablja storitev Retargeting-Pixel Custom Audiences družbenega omrežja Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. S storitvijo Remarketing-Pixels uporablja podjetje Facebook uporabnike našega spletnega mesta kot ciljno skupino za trženjske oglase v storitvi Facebook Ads. V ta namen se v vašem osebnem računalniku shrani piškotek podjetja Facebook. Več informacij o obsegu in namenu zbiranja podatkov ter nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Facebook ter možnostih nastavitev za zaščito zasebnosti najdete v smernicah podjetja Facebook za varovanje podatkov na naslovih https://facebook.com/policy.php in https://www.facebook.com/ads/settings. Uporabo storitve Custom Audiences lahko prekličete na naslovu www.youronlinechoices.com, uporabniki računov Facebook pa tukaj.

7. Spletna analitika

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev za spletno analizo podjetja Google Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja t. i. »piškotke«, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Poleg tega ta spletna stran uporablja Google AMP Client ID API, da s storitvijo Google Analytics aktivnosti uporabnikov na straneh AMP poveže z dejavnostmi na straneh brez AMP. Googlove kode za spletno sledenje te spletne strani uporabljajo funkcijo »_anonymizeIp()«. S tem se IP-naslov znotraj držav članic Evropske unije ali v drugih državah Evropskega gospodarskega prostora obdela le v skrajšani obliki, da je izključena neposredna povezava z osebo. Le izjemoma se celoten IP-naslov prenese na Googlov strežnik v ZDA in se tam skrajša. Po naročilu skrbnika te spletne strani bo Google te informacije uporabil, da bo ovrednotil vašo uporabo spletne strani, da bo pripravil poročilo o aktivnostih na spletni strani in da bo zagotavljal storitve, ki so povezane z uporabo spletne strani in spleta. IP-naslov, ki ga v okviru orodja Google Analytics posredujemo z vašega brskalnika, se ne združuje z drugimi podatki podjetja Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo programske opreme brskalnika; opozarjamo vas, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v celoti. Poleg tega lahko podjetju Google preprečite pridobivanje podatkov s piškotki in podatkov, ki so vezani na vašo uporabo spletne strani (vključno z vašim IP-naslovom), ter njihovo obdelavo tako, da s spodnje povezave prenesete in namestite vtičnik za brskalnik: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

8. Upravitelj

MOJFLET d.o.o.

Ulica Gledališča BTC 8

1000 Ljubljana

t: +386 (0)51 786 000

e: info@mojflet.si

Datum: 5. 11. 2019