Podjetje z vizijo

Podjetje Mojflet prinaša na trg upravljanja svežino, etažnim lastnikom pa se želimo približati z dostopnostjo in posluhom za želje in predloge, s katerimi bomo skupaj ustvarili ter ohranili kvalitetno in prijetno življenjsko okolje. Zavzemamo se za učinkovito in transparentno opravljanje storitev po ugodnih cenah za etažne lastnike.

Upravljanje večstanovanjskih stavb

Find a better way to break through. Innovate boldly, and intelligently.

Upravljanje poslovnih objektov

Find a better way to break through. Innovate boldly, and intelligently.

Upravljanje skupnih prostorov

Find a better way to break through. Innovate boldly, and intelligently.

Prednosti poslovanja z nami

Zamenjava upravnika

Ker etažni lastniki upravnika ne zamenjujejo enkrat letno se zavedamo, da je tovrstna odločitev zelo pomembna, saj je kasnejše sobivanje etažnih lastnikov in upravnika odvisno od te odločitve. Upravljanje nepremičnin je postal zgolj posel, kar pa v podjetju Mojflet ne odobravamo. Zavedamo se, da je še vedno najpomembenjši človeški stik in dober odnos med etažnimi lastniki in upravnikom. Le tako je moč doseči kvalitetno sobivanje.

Vzdrževalna dela

Že vrsto let opravljamo razna vzdrževalna dela tako na stanovanjskih kot tudi na poslovnih stavbah. S svojimi izkušenimi izvajalci vzdževalna dela opravimo hitro in po konkurenčni ceni. Kvaliteta življenja v stavbi je zelo pomembna, zato se jo trudimo nenehno povečevati.

Kontaktne informacije

Delovni čas:

Pon., Sre., Pet.: 8:00 – 13:00
Tor., Čet.: 11:00 – 17:00

Podjetje

MOJFLET d.o.o.
Milčinskega ulica 53
1000 Ljubljana

Pošljite povpraševanje

We apply innovative design solutions to enhance people’s residential wellbeing and to help workplaces succeed! All our team collaborates with our clients!

  Ime in Priimek*
  Email naslov*
  Kontaktni telefon*
  Vrsta stavbe
  Št. stanovanj/enot*
  Naslov*
  Kraj*