fbpx

Prodajte ali oddajte svojo nepremičnino

Izjemen doseg in zagotovljeni rezultati brez skritih stroškov.

Kako vam lahko pomagamo prihraniti čas?

Strokovnost

Vemo, da izkušenj in strokovnega znanja nepremičninskega posrednika nima vsak. Pri prodaji ali oddaji nepremičnine vam bomo zato pomagali z nasveti in storitvijo ter skupaj našli ustreznega kupca ali najemnika. Pozorni bomo na vsako podrobnost, ki jo sami zlahka spregledate, in vam v spreminjajočem se svetu nepremičnin zagotovili resnično vrednost.

Predstavitev

Spletna predstavitev je ključna za uspešno prodajo ali oddajo nepremičnine, zato mora biti  pripravljena korektno in privlačno. Predstavitev vaše nepremičnine bomo objavili na naši spletni strani in drugih spletnih kanalih ter tako zagotovili večji doseg in pravo ciljno skupino.

Hitrost

Cenimo vaš čas, zato na trgu nepremičnin ukrepamo naglo in odločno.  S spletom marketinških orodij in strokovnosti bomo poskrbeli za učinkovito in enostavno pot do vašega cilja.

Kako poteka sodelovanje?

Prodaja ali oddaja nepremičnine bo za vas potekala povsem brez skrbi. Čez celoten proces vas bodo vodili naši licencirani posredniki, ki bodo opravili tudi večino postopkov, pri čemer boste vedno imeli možnost vpogleda v dogajanje.

Povezovanje
Ko se odločite za prodajo ali oddajo nepremičnine, nas pokličite na 051 786 000 ali pa nam pošljite povpraševanje na dnu strani. Pogovorili se bomo o morebitnih vprašanjih in dilemah, nato pa vam bomo predstavili najprimernejšo strategijo prodaje ali oddaje vaše nepremičnine.
1
Zbiranje informacij
V drugem koraku boste pripravili potrebne dokumente in informacije, ki jih potrebujemo za pripravo predstavitve nepremičnine. Dogovorili se bomo tudi za ogled nepremičnine, na katerem bomo posneli fotografije za privlačno spletno predstavitev.
2
Priprava predstavitve
S pomočjo vseh pridobljenih informacij bomo pripravili atraktivno spletno predstavitev, ki bo potencialne kupce ali najemnike spodbudila k povpraševanju in ogledu. Pomembno je, da interesenti že na spletu vidijo ključne podrobnosti, ki bodo pritegnile njihovo pozornost.
2
Ogledi
Vašim potencialnim kupcem ali najemnikom bomo na voljo za dodatne informacije, poleg tega pa bomo za vas urejali tudi termine ogledov, na katerih bodo zainteresirani tudi v živo videli in začutili nepremičnino.
3
Izdelava dokumentacije
Ko bodo formalnosti dorečene, bomo pripravili vso dokumentacijo, ki je povezana s prodajo ali oddajo nepremičnine. Zagotovili vam bomo vse potrebne papirje, ki bodo vsebovali podrobnosti, dogovorjene med strankama.
4
Garancija za vaše zadovoljstvo
Celoten postopek prodaje ali oddaje bomo izvedli korektno in učinkovito ter vam omogočili, da boste imeli s tem kar se da malo skrbi, brez nepotrebne izgube dragocenega časa. Želimo si, da bi bili zadovoljni vsi partnerji, vključeni v posel, in da bi vam ta pomemben življenjski dogodek ostal v lepem spominu.
6

Želite našo pomoč pri prodaji ali oddaji nepremičine?

Pokličite nas na 051 786 000 ali spodaj oddajte povpraševanje.

Ime in Priimek*
E-pošta*
Telefon*
Želim*
Tip nepremičnine*
Regija*
Sporočilo